Explore Vitamin B12, Vitamins, and more!

Links Kohlrübe, rechts Herbstrübe: ideal für Gemüsecarpaccio und als Salat-Gemüse, geraffelt und milchsauer eingelegt besonders reich an Vitamin B12. Die milchsaure Gärung ist die Einzige Konservierungsart, bei der sich die Inhaltsstoffe vermehren. Mehr dazu hier: http://www.nachrichten.at/oberoesterreich/hoamatland/G-riss-ums-G-mias;art160787,1697898 (Bild: Weihbold)

Links Kohlrübe, rechts Herbstrübe: ideal für Gemüsecarpaccio und als Salat-Gemüse, geraffelt und milchsauer eingelegt besonders reich an Vitamin B12. Die milchsaure Gärung ist die Einzige Konservierungsart, bei der sich die Inhaltsstoffe vermehren. Mehr dazu hier: http://www.nachrichten.at/oberoesterreich/hoamatland/G-riss-ums-G-mias;art160787,1697898 (Bild: Weihbold)

Lessons of the Blackberry

Noted for its winter hardiness, the Chester thornless blackberry plant produces an especially sweet berry late in the growing season. The large fruit features a mild flavor that the whole family is sure to enjoy.

Guavas are a very common type of fruit but are often neglected because of their hardness & presence of seeds. Here are the different benefits of guava that will change your mind!

31 Amazing Benefits Of Guava (Amrood) For Skin, Hair, And Health

Find out what type of #fruit this wacky thingamajig is.

10 Strange-Looking Things That Are Actually Fruit

Say hi to Kiwano. Kiwano is a type of horned melon.Its lime-green flesh tastes like a mix of cucumber, kiwi and banana.

Peruvian potatoes from Parque de la Papa (Potato Park), a Peruvian agro-ecotourism project.  Garden diversity!

Peru bans genetically modified ingredients for 10 years. Here are some of its potatoes. These are all natural potatoes, not genetically modified ones.

Rechts oben Ochsenherzkarotte: intensiv schmeckende Urform. Links Gelbe Rübe: Nicht so süß wie "normale" Karotten, hat mehr Trockensubstanz. Ideal für pikante Gerichte und etwa Wildsaucen. Rechts unten Purple Haze: Die doppelfärbige Urkarotte, der lila Farbstoff ist besonders gesund. Mehr dazu hier: http://www.nachrichten.at/oberoesterreich/hoamatland/G-riss-ums-G-mias;art160787,1697898 (Bild: Weihbold)

Rechts oben Ochsenherzkarotte: intensiv schmeckende Urform. Links Gelbe Rübe: Nicht so süß wie "normale" Karotten, hat mehr Trockensubstanz. Ideal für pikante Gerichte und etwa Wildsaucen. Rechts unten Purple Haze: Die doppelfärbige Urkarotte, der lila Farbstoff ist besonders gesund. Mehr dazu hier: http://www.nachrichten.at/oberoesterreich/hoamatland/G-riss-ums-G-mias;art160787,1697898 (Bild: Weihbold)

Pinterest
Search