Pinterest

Explore Marzipan, Yummy Yummy, and more!

yummy, yummy, yummy I got plums in my tummy! im moment bin ich relativ scharf auf pflaumen, muss ich sagen. bei uns sind zwar zwetschken eher üblich, aber die vom baum meiner eltern sind schon aus und

Es herbstelt! 〖Pflaumen-Mandel-Galette mit Marzipan〗 (Die Glücklichmacherei)

yummy, yummy, yummy I got plums in my tummy! im moment bin ich relativ scharf auf pflaumen, muss ich sagen. bei uns sind zwar zwetschken eher üblich, aber die vom baum meiner eltern sind schon aus und

Recipe for Chocolate Hazelnut Cherry Tart - That crust alone would be enough for me, but this tart also features a nice, thick layer of chocolate ganache (can you ever have too much ganache?) and is topped off with ripe, red cherries and chopped hazelnuts.

Recipe for Chocolate Hazelnut Cherry Tart - a nice, thick layer of chocolate ganache and is topped off with ripe, red cherries and chopped hazelnuts.

How to make a Baguette Burger

Baguette Burger

Sommerkuchen mit Himbeeren und Schmand

Pudding-Schmand-Kuchen mit Himbeeren

Here is how to make a delicious almond tart from scratch with a moist and soft almond filling over a buttery crust and a little spread of apricot preserve for extra flavor

Here is how to make a delicious almond tart from scratch with a moist and soft almond filling over a buttery crust and a little spread of apricot preserve for extra flavor you can switch the ingredients to make it vegan.

Die Glücklichmacherei: Es herbstelt 〖Marzipanschnecke〗

Die Glücklichmacherei: Es herbstelt 〖Marzipanschnecke〗

„Aber warum backst du denn nicht einfach einen normalen Kuchen?“ – der Großteil der männlichen Kollegen konnte zunächst einfach nicht verstehen, warum ich Kuchen in alle möglichen entzückenden Formen presse und auf Stiele stecke. Mussten sie auch nicht. Denn ein Biss genügte um sie zum Schweigen zu bringen. Cake Pops!

Cake Pops selber machen – So bringst du sie groß raus

„Aber warum backst du denn nicht einfach einen normalen Kuchen?“ – der Großteil der männlichen Kollegen konnte zunächst einfach nicht verstehen, warum ich Kuchen in alle möglichen entzückenden Formen presse und auf Stiele stecke. Mussten sie auch nicht. Denn ein Biss genügte um sie zum Schweigen zu bringen. Cake Pops!

Flocken-Sahne-Schnittchen | Rezepte | backmomente.de - Unsere Backmomente sind Genussmomente

Flocken-Sahne-Schnittchen | Rezepte | backmomente.de - Unsere Backmomente sind Genussmomente

A little sweet, a little tang, a whole lot of flavor! Rustic Strawberry Rhubarb Custard Galette is an open faced version of our springtime favorite pie. Amaretto flavor in the custard filling as well as in the egg wash for the crust.

Rustic Strawberry Rhubarb Custard Galette

A little sweet, a little tang, a whole lot of flavor! Rustic Strawberry Rhubarb Custard Galette is an open faced version of our springtime favorite pie. Amaretto flavor in the custard filling as well as in the egg wash for the crust.

Für ein leckeres Frühstück an Ostern kann ich diesen leckeren Walnuss Eierlikör Hefekranz nur empfehlen.

Walnuss - Eierlikör Hefekranz

Für ein leckeres Frühstück an Ostern kann ich diesen leckeren Walnuss Eierlikör Hefekranz nur empfehlen.

French Silk Pie (Chocolate Pie) -- much easier to make than you may think, and ridiculously good.

French Silk Pie (Chocolate Pie)

This traditional French Silk Pie recipe (also known as Chocolate Pie) is much easier to make than you may think, and always a crowd-pleaser!

Culinary Ginger   : Berry custard tart

Buttery crust, English custard topped off with fresh fruit and berries. This berry custard tart is as tasty as it is strikingly pretty.