Ingrediente cosmetice

Collection by Paula's Choice Romania

20 
Pins
 • 
193 
Followers
Paula's Choice Romania
Zinc oxide este un mineral inactiv natural folosit în cosmetice ca ingredient de îngroşare, de albire, ca lubrifiant sau ingredient pentru protecţia solară. Zinc oxide si titanium dioxide nu prezintă nici un risc de iritare a pielii și poate fi folosit chiar pentru protecția solară în jurul ochilor. Poate fi de asemenea anti-iritant şi, posibil, antioxidant. Zinc oxide-ul de dimensiuni nano nu este considerat a fi o problemă pentru sănătatea pielii. Solar

Zinc oxide este un mineral inactiv natural folosit în cosmetice ca ingredient de îngroşare, de albire, ca lubrifiant sau ingredient pentru protecţia solară. Zinc oxide si titanium dioxide nu prezintă nici un risc de iritare a pielii și poate fi folosit chiar pentru protecția solară în jurul ochilor. Poate fi de asemenea anti-iritant şi, posibil, antioxidant. Zinc oxide-ul de dimensiuni nano nu este considerat a fi o problemă pentru sănătatea pielii.

There are a myriad of tea tree oil benefits in today's society. Everything from acne treatments to clearing the air. Tea tree oil is a necessity in one's arsenal of natural medicinal products. Natural Home Remedies, Natural Healing, Natural Skin, Remove Skin Tags Naturally, Candle Scent Oil, Skin Tag Removal, Hair Growth Oil, Oil Benefits, Oils For Skin

Tea tree oil / uleiul de arbore de ceai – cunoscut și sub numele de melaleuca (după numele plantei australiene Melaleuca alternifolia din care se extrage) are proprietăți dezinfectante care s-au dovedit a fi eficiente împotriva bacteriei care cauzează acneea. De asemenea are proprietăți antiinflamatorii și este antioxidant. Uleiul de arbore de ceai este un agent antimicrobial cu rezultate dovedite, iar pentru a fi eficient în lupta cu acneea concentrațiile recomandate sunt între 5 și 10%.

Coconut oil is one of the only foods you could legitimately call a “superfood.” Coconut oil is also of the most controversial foods on the market right now. Coconut Oil For Acne, Coconut Oil Uses, Benefits Of Coconut Oil, Oil Benefits, Health Benefits, Lair Ribeiro, Oil Pulling, Bad Breath, Good Fats

Caprylic/capric triglyceride este un ingredient derivat din uleiul de cocos. Este considerat un emolient excelent și un ingredient reparator, datorită complexului de acizi grași pe care pielea îi poate utiliza pentru repararea epidermei și împedicarea pierderii de apă din epidermă. Caprylic/capric triglyceride poate fi folosit și ca agent de îngroșare, însă funcția sa principală este de a hidrata pielea. Este apreciat în produsele cosmetice datorită faptului că nu este sensibilizant.

Ginkgo Biloba Benefits - Ginkgo Biloba has been used for thousands of years in traditional medicine for mental health, circulation, ear and eye health and more. Healing Herbs, Medicinal Herbs, Natural Healing, Natural Life, Natural Cold Remedies, Herbal Remedies, Health Remedies, Ginko Biloba Benefits, Herbs For Health

Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 - Paula's Choice

Studiile arată că acest antioxidant potent poate îmbunătăți circulația sângelui. Este folosit adesea în produsele anti-celulită datorită conexiunii sale cu circulația sângelui. Cu toate acestea, nu există studii care să ateste faptul că o circulație îmbunătățită a sângelui are efect asupra celulitei. Aplicat local, extractul din frunze de ginkgo biloba are efect antioxidant benefic, datorită conținutului bogat de flavonoide.

Fruit photography wallpaper ideas for 2019 Watermelon Soup, Watermelon Nutrition Facts, Watermelon Slices, Eating Watermelon, Watermelon Cocktail, Nutrition Drinks, Healthy Nutrition, Healthy Foods, Yarn Color Combinations

Resist Intensive Repair Cream with Retinol

Extrasul din Citrullus lanatus, cunoscut și sub denumirea de pepene verde, este o sursă bogată de antioxidanți, inclusiv licopen (un carotenoid cu proprietăți antioxidante). Un ingredient aliat în lupta contra radicalilor liberi și un antioxidant pe care ți-l dorești atât în produsele de îngrijire cât și ca parte dintr-o alimentație sănătoasă. (Surse: Pharmaceutical Biology, February 2013, pg. 226-232; Pakistan Journal of Biological Sciences, August 2009, pg. 1036-1038)

9 Home Remedies For Heartburn And Acid Reflux Acid Reflux Treatment, Stop Acid Reflux, How To Treat Eczema, Psoriasis Cure, Heartburn, Natural Treatments, The Cure, Treats, Southern Europe

Extractul licorice root (rădăcină de lemn dulce) are proprietăți inflamatoare, fiind perfect pentru ameliorarea iritațiilor pielii. În plus, acesta are constituenți care au ca efect întreruperea stimulării enzimei care activează producția de melanină. Astfel, această parte a plantei poate fi eficientă în îmbunătățirea aspectului petelor și hiperpigmentației.

Top 5 Uses of Vitamin E Capsules for Skin and Hair Care │ Health benefits Of Vitamin E ★★★ Health Benefits of Vitamin E. Vitamin E is the generic name for “t. Vitamine E Oil, Benefits Of Vitamin E, Health Benefits, Vitamin E Capsules, Dark Spots On Face, Gum Health, Brain Health, Health Care, Home Remedies For Hair

Panthenolul, cunoscut și sub denumirea de Provitamina B5, este un umectant folosit în industria cosmetică datorită abilității sale de a atrage și reține hidratarea. Panthenolul se amestecă ușor cu alte tipuri de ingrediente, făcându-l un ingredient versatil și ușor de încorporat în formule cosmetice, care ajută la îmbunătățirea funcționării barierei naturale de apărare a pielii și menține proliferarea fibroblasturilor, celulele care creează colagenul.

Ceramidele constituie aproximativ 20% din matricea intracelulară a pielii, "adezivul" care menține laolaltă celulele pielii, o protejează și o menține în stare optimă. Când matricea intracelulară a pielii, cunoscută și ca bariera naturală de apărare a pielii suferă daune (de natură solară, de mediu sau de la un produs iritant), ceramidele scad în număr și pielea devine vulnerabilă, cu senzație de uscăciune sau chiar descuamată. Solar, Magnifying Glass

Ceramidele constituie aproximativ 20% din matricea intracelulară a pielii, "adezivul" care menține laolaltă celulele pielii, o protejează și o menține în stare optimă. Când matricea intracelulară a pielii, cunoscută și ca bariera naturală de apărare a pielii suferă daune (de natură solară, de mediu sau de la un produs iritant), ceramidele scad în număr și pielea devine vulnerabilă, cu senzație de uscăciune sau chiar descuamată.

Mint Tea and the health benefits of citrus fruit. Fruit Diet, Eat Fruit, Fresh Fruit, Citrus Fruits, Colorful Fruit, Tropical Fruits, Fruit Salad, Lose Weight, Weight Loss

Vitamina C este o vitamină solubilă în apă, considerată un ingredient antioxidant foarte potent. Studiile au demonstrat că vitamina C stimulează producția de colagen (inclusiv colagen dermal, important în reducerea ridurilor), protejează celulele de daunele radicalilor liberi, reduce inflamația, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce aspectul pigmentațiilor pielii, ajută în procesul de vindecare a pielii și reface bariera naturală de apărare a pielii.

Nutrients that protect the inner ear, reducing statin toxicity, and improve sperm counts - Nutrition World Fat Burning Supplements, Weight Loss Supplements, Reduce Weight, How To Lose Weight Fast, Red Wine Benefits, Meth Addiction, Increase Testosterone, High Fat Diet, Tips Belleza

Resveratrolul, ca orice antioxidant, are o incredibilă putere protectivă a pielii. În natură, se găsește în diverse alimente precum struguri, nuci, fructe și vin roșu. Aplicat local, resveratrolul protejează împotriva daunelor solare, îmbunătățește sinteza de colagen și reduce daunele celulare. Este un antioxidant stabil și potent care merită inclus în orice produs de îngrijire a pielii. Studiile au arătat că resveratrolul inhibă dezvoltarea tumorilor.

Skin care: 5 tips for healthy skin Good skin care — including sun protection and gentle cleansing — can keep your skin healthy and glowing for years to come. Piel Natural, All Natural Skin Care, New York, Anti Aging Tips, Quites, Radiant Skin, Face Serum, Dark Skin, Good Skin

Deși nu există o soluție magică când vine vorba de anti-aging, retinolul (sau vitamina A) este cu siguranță un aliat de nădejde. Este un ingredient cell-communicating eficient, care comunică și ordonă celulelor să se comporte ca niște celule sănătoase și tinere.

Cunoscut ca acid beta hidroxi, acidul salicilic (BHA) este un ingredient multifuncțional care acționează asupra multora dintre cauzele care duc la apariția pustulelor. Timp de mulți ani, dermatologii au prescris acidul salicilic ca un excelent keratolitic (exfoliant), însă acesta este și un anti-iritant. Paula's Choice Skincare, Salicylic Acid, Fragrance, Skin Care, Skincare Routine, Skins Uk, Skincare, Asian Skincare, Perfume

Exfolianți (AHA și BHA) - Paula's Choice Skincare România

Cunoscut ca acid beta hidroxi, acidul salicilic (BHA) este un ingredient multifuncțional care acționează asupra multora dintre cauzele care duc la apariția pustulelor. Timp de mulți ani, dermatologii au prescris acidul salicilic ca un excelent keratolitic (exfoliant), însă acesta este și un anti-iritant.

Whether it‘s for your sister, your friend or a special girl in your life, make her birthday beautiful and extraordinary occasion to remember by sending a sweet thought or two. Send sweet message like Happy Birthday Beautiful girl. Summer Pictures, Girl Pictures, Sds Plus, Happy Women, Games For Girls, Female Portrait, Woman Portrait, Every Girl, Roberto Cavalli

Deși antioxidanții nu pot înlocui produsul cu factor de protecție, când sunt utilizați în combinație cu acesta, adaugă un plus de valoarea produsului de protecție solară și îi cresc eficacitatea.

AHA este un acronim pentru Acid Alfa Hidroxi (Alpha Hydroxy Acid). AHA este derivat din diverse plante sau din lapte. Cu toate acestea, 99% din AHA-ul folosit în produsele cosmetice este obținut pe cale sintetică. În concentrații mici (mai putin de 3%), AHA funcționează ca un agent de reținere a apei în piele. Cei mai eficienți și studiați exfolianți AHA sunt acidul glicolic și acidul lactic. Lotion, Shampoo, Personal Care, Homemade, Bottle, Self Care, Home Made, Personal Hygiene, Flask

AHA este un acronim pentru Acid Alfa Hidroxi (Alpha Hydroxy Acid). AHA este derivat din diverse plante sau din lapte. Cu toate acestea, 99% din AHA-ul folosit în produsele cosmetice este obținut pe cale sintetică. În concentrații mici (mai putin de 3%), AHA funcționează ca un agent de reținere a apei în piele. Cei mai eficienți și studiați exfolianți AHA sunt acidul glicolic și acidul lactic.

Acetil Glucozamina este un zahăr aminoacid, constituent principal al acidului hialuronic și al mucopolizaharidelor, substanțe ce se găsesc în toate segmentele pielii. Are rol de factor natural de hidratare (o componentă naturală a structurii pielii) și este eficient în tratarea rănilor (folosit în cantități mari). Un ingredient care contribuie la vindecarea pielii nu va îmbunătăți aspectul ridurilor, întrucât acestea nu sunt răni. Evidence Based Medicine, Hair Dryer, Personal Care, Beauty, Magnifying Glass, Self Care, Personal Hygiene, Dryer, Beauty Illustration

Acetil Glucozamina este un zahăr aminoacid, constituent principal al acidului hialuronic și al mucopolizaharidelor, substanțe ce se găsesc în toate segmentele pielii. Are rol de factor natural de hidratare (o componentă naturală a structurii pielii) și este eficient în tratarea rănilor (folosit în cantități mari). Un ingredient care contribuie la vindecarea pielii nu va îmbunătăți aspectul ridurilor, întrucât acestea nu sunt răni.