Peter´s Restaurant Blog

Collection by Peter Graf

7 
Pins

Hier dreht sich alles um die Selbständigkeit in der Gastronomie. Wer ein Café, ein Restaurant, eine Bar oder einen Food Truck eröffnen oder führen will, wird hier fündig. Everything spins around Starting and Running Restaurants, Bars and Cafés. You will find helpful resources, if you want to open your own business.

Peter Graf
The best shoes for bartending don’t have to break the bank or wear out after a month--we did the research and found the top seven shoes for bartenders on the market! Dressy Shoes, Cute Shoes, Rubber Clogs, Restaurant Blog, Slip Resistant Shoes, Crocs Men, Thing 1, Best Resorts, Working Woman

Bestseller Buch: Wie man in der Gastronomie Gewinn erzielt

Wer den Gewinn in seinem Café, seinem Restaurant oder in seiner Bar steigern will, braucht Lösungen in den Bereichen Kalkulation, Marketing und Controlling.

Decorations For Wedding Tables. Are you planning your wedding reception? Do you know how you are going to decorate yet? Get ideas, see photos and learn more about wedding table decorations today! Event Planning Business, Business Events, Corporate Events, Business Meeting, Plan Your Wedding, Wedding Planning, Wedding Ideas, Samba, Healthy Soup Recipes

Ein Restaurant planen und führen

Zur Finanzplanung eines Gastronomiebetriebes gehören der Umsatz, der Wareneinsatz, die Personalkosten, Miete bzw. Pacht, sonstige Fixkosten und der Gewinn.

One of many great free stock photos from Pexels. This photo is about Heineken, lager, liquor Mixed Drinks, Fun Drinks, Alcoholic Drinks, Beverages, Food Trucks, Alcohol Bottles, How To Run Faster, Brewery, Beer Bottle

Lagern im Getränkekühlschrank Gewinne oder Verluste? Tipps zur Betriebsführung und Kaufhilfe - Restaurant Kompass

Wollen Sie einen neuen Getränkekühlschrank für Ihr Restaurant, Ihr Café oder Ihre Bar kaufen? Dann lesen Sie zuerst diesen Beitrag und erfahren Sie, warum die meisten Gastronomen 10 bis 20 % ihres Umsatzes verlieren und wie Sie sich davor schützen können. Die nachstehenden Tipps und Infos über Getränkekühlschränke und die direkten Links zu Produkten auf […]

Bar Bartender Beer - Free photo on Mavl Small Restaurant Design, Food Trucks, Restaurant Cleaning, Restaurant Restaurant, Lose 20 Pounds Fast, Coffee Franchise, Double Espresso, Restaurants, Coffee Business

Buch: Mein Gastronomie Businessplan

Schritt-für-Schritt zum eigenen Lokal. Ausfüllbuch mit Bsp. und Excel Tools. 300 S. 59 €. 5 Bausteine zur Gründung von Cafés, Restaurants und Bars. XLS

Find excellent franchise opportunities in food industry. Renowned restaurant brands are available for franchise in CookFinder. Soul Food Restaurant, Opening A Restaurant, Restaurant Owner, Restaurant Tables, Restaurant Marketing, Food Trucks, Franchise Restaurants, Buffet, Black And White Landscape

Video: Ein Café eröffnen

Vor ein paar Tagen schickte mir ein junger Gründer einen Businessplan für ein Café. In einem persönlichem Gespräch habe ich meine Gedanken dazu mit ihm geteilt. Im Video erfahrt ihr, was ich ihm riet. Liebe Grüße Euer Peter P.S. Achtung! Werbung 🙂 Wenn du dich für deine Gründung richtig vorbereiten willst, dann wirf doch mal …

The Merchant Solutions is the best Restaurant POS system provider and trusted by over clients in North America & United States. It provides an end-to-end solution to all the needs of a restaurant. Restaurant Owner, Restaurant Equipment, Fast Food Restaurant, Restaurant Marketing, Restaurant Delivery, Restaurant Consulting, Online Restaurant, Catering Equipment, Restaurant Ideas

New Video: Running a Restaurant - Uncovering the Secret of Compelling Menu Design

Visit my website: http://restaurantkompass.com/how-to-start-and-run-a-restaurant-successfully/ Get your Copy of "PROFIT - The Restaurant Owner´s Handbook": h...

Healthy (and Tasty) Takes On Your Favorite Fast Food Menu Items Restaurant Sans Gluten, Restaurant Restaurant, Steak Soja, Pizza Sans Gluten, Beste Burger, Spareribs, Casual Restaurants, Western Food, Think Food

How to Start and Run a Restaurant Successfully

From the Desk of Peter Graf Salzburg, Austria 7th of June 2019 Dear Friend, Promising and risky The Restaurant Business is promising, but also tough and risky. Many fail and you cannot afford too many mistakes. To be successful, you need to master Calculation, Marketing and Controlling. This handbook was made to help you My […]